Bedrijfsvoering

Bedrijfsvoering

icoon van
de bollenstreek

Bedrijfsvoering is binnen de stichting een professionele en betrokken dienstverlener, die het onderwijs zo efficiënt en effectief mogelijk ondersteunt.
Vanuit gezamenlijke beleidskaders en door gecoördineerd in te kopen, worden vragen uit de organisatie, vertaald naar contractpartners op de markt.
Innovatie, proactief handelen en organiseren op basis van regie vormen de uitgangspunten om de dienstverlening met elkaar zo optimaal mogelijk in
te richten. Samen met het onderwijs werkt bedrijfsvoering met dit concept (zie hieronder) voortdurend aan het verbeteren van haar kwaliteit en het
vernieuwen van haar dienstverlening.

De organisatie inrichting van bedrijfsvoering is nog in ontwikkeling maar ziet er (peildatum april 2019) uit als de bijgevoegde afbeelding.

Om het onderwijs optimaal te kunnen ondersteunen heeft bedrijfsvoering ervoor gekozen om de navolgende cultuurelementen centraal te stellen:
resultaatgerichtheid, positief, samenwerken en ondernemend.

Met haar dienstverlening, wil bedrijfsvoering de komende jaren veel aandacht geven aan onder andere de navolgende speerpunten:

  • Aantrekkelijk werkgeverschap en het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Daarbij wordt ook aandacht gegeven aan
    herziening van het functiebouwwerk.
  • Het optimaliseren van de ICT-infrastructuur en het verhogen van ICT-vaardigheden van individuele medewerkers.
  • Projectmatig werken.
  • Gecoördineerde inkoop en sturing op processen.

Contactgegevens:
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 0252-461700